• 2010 HobbyRC & USS Penmar RC Off Road Yarışı..

2010 HobbyRC & USS Penmar OFF Road Yarışı için hazırlıklarımızı yavaş yavaş tamamlıyoruz. Geçtiğimiz 3 senede yapılan yarışlara göre bu sene pistimizde şekil olarak değişikliğe gittik. Birkaç haftadır iş makinalarının çalıştığı pistimiz bu sene çok daha çekişmeli mücadelelere ev sahipliği yapacak.

Hangi araçlar katılıyor, ne gibi modifiyeler yapılıyor ve yarış hakkında kuliste neler konuşuluyor ?

Hepsinin cevabı için lütfen tıklayın

Yarış tarihlerini, kurallarını ve katılım şartlarını öğrenmek için tıklayın

Yorum 10 Yorum
      1. orhantekkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        orhantekkan -
        İlk çıkan arabada revo platinium dikkat çekerim
      1. shadowpane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        shadowpane -
        dikkatini çekerim o start düzlüğünde ben yokum. videoda belli karatay hem erken salmış hemde birazcık takviye yapmış. daha ne yapsınnnn
      1. El Mariachi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        El Mariachi -
        Alıntı shadowpane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        dikkatini çekerim o start düzlüğünde ben yokum. videoda belli karatay hem erken salmış hemde birazcık takviye yapmış. daha ne yapsınnnn
        İkinci kim acaba? Savage'lar nerede ya
      1. orhantekkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        orhantekkan -
        Bu sadece bir resim ve ne olduğu önemli değil arabası olan kendisini bilir ama revo önde o kadar
      1. nuhs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        nuhs -
        bana bakın sanki giden araçların arkasından su döküyorum
      1. shadowpane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        shadowpane -
        Alıntı orhantekkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bu sadece bir resim ve ne olduğu önemli değil arabası olan kendisini bilir ama revo önde o kadar
        senin suyun iyi ısındı. azkaldı.

nuh abi bu sene suları ben dökeceğim
      1. SafakB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        SafakB -
        arkadaslar ben buggy ile hepinizi gecerim tabiki saka hic yarıslara katılmadım ama katılmak itiyorum elimde 4,6 sport werks turnmoil pro buggy war 5,9 motor takılıydı ben takmıstım simdi 4,6 ankarada yarıslarınız oluyormu : ?
      1. 100kmh2sn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        100kmh2sn -
        Şafak merhaba,

Ankara'da yarışlarımız olmuyor ama Ankara'dan yarışlarımıza gelenler oluyor
      1. MustafaYamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
        MustafaYamaha -
        Yarışları takip debilen arkadaşlar matörde olsa biz gelelmeyenler için yarışın bir kısmını video olarak yükleseler hoş olur .Selamlar
    • Reklam Alanı

• Reklam Alanı

300x250 Sağ orta