Proje : Traxxas ''HUNTER''
yazar
Yayınlanma tarihi 23-01-2012 15:29
Uzun süredir yatan Slash 2wd aracımı farklı bir formda yeniden hayata döndürmek için bazı çalışmalarım oldu.
Sizlere yapım aşamasından birkaç fotoğraf ekleyerek , neler yaptığımdan kısaca bahsedeceğim.
Zaten daha önceden uzattığım şasesiyle normal Slash'lardan daha büyük 1/8 araç haline gelmişti,son haliyle 400mm wheelbase'e sahip.Roll-cage'in üzerini sert plastik klasör kapaklarından paneller keserek Class 1 buggy tarzında vidalarla perçinleyerek kaplıyorum,rollcage bildiğiniz gibi sc8'e ait,bunu bu projede kullanacağım için sc8'e yeni bir tane rollcage gelecek
Kafesin arka kısmındaki ek yerini daha arkadaki vida yuvasına oturtarak biraz daha uzattım,resimde de görüldüğü gibi arkada kafese monte ettiğim stepne mevcut

Stepnenin olduğu kısım sabit,sadece ön kısımdaki body pinleri çıkarıp kafesi arkaya yatırmak yeterli,komple kafesi çıkarmaya gerek kalmıyor,en sevdiğim özelliği bu oldu

Onun dışında yan pencerelere metal ızgaralar ekliyorum,yine arka tarafa iki adet büyük fan eklemeyi düşünüyorum,tavana light bar vb. gibi eklentiler de ilerleyen zamanlarda gelebilir...

Yavaş yavaş birşeyler ekleyeceğim,4s'le kullanabileceğim 2700kv'lik bir motor,alüminyum şase modları vs. olabilir,hatta rustler arka salıncaklarıyla aracı biraz da genişletmeyi düşünüyorum...
SC8'in şasesi ve Hunter..

Bilgilendirme Mesajı