Anket: TT-01D mi Maverick Strada TC mi?

Uyarı: Bu bir açık Ankettir, bu Anketi bütün Üyelerimiz görebilir ve oy kullanabilirler.

TT-01D mi Maverick Strada TC mi?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 337
  •  » Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bu Sayfayı Paylaşın :

Toplam 337 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 17 Sayfadan 123416 ... SonuncuSonuncu

Arkadaşlar para biriktirme aşamasındayım daha 1- 1,5 ay gibi bir süre var araç almama ama bu iki araç arasında kaldım konu açayım dedim.
    TT-01D daha mantıklı geliyor neden diyeceksiniz modifikasyon imkanı var maverick de ise böyle bir imkan yok ne yazıkki
    büyük ihtimalle TT-01D alıcam ama sizin de fikrinizi almak istedim...
    arada büyük bir fiyat farkı var ama TT-01D alıcak olursam 2.el alacağım için fiyatları neredeyse aynı fiyattan dolayı problem olmayacak inş.
    son olarak aracı drift için kullanıcam sizce hangisi daha iyi?

ben oyunu tt01d'den yana kullanıyorum Akif

bende öyle düşünüyorum Hakan stok olarak Maverick daha mantıklı ama TT01D alıp ilerde modlama imkanı var

Madem modlicaksınız neden daha pro bir araç almayasın ki ? Ona harcıcagın parayla daha prof bişey almak bence daha mantıklı.

KYOSHO DRX RALLY

Benim oyum Maverick'ten yana. tt01 tamam modlanıyor ama genelde modladığınıza değmiyor ve boşuna para harcamış oluyorsunuz. Maverick'i stok haliyle 1 aydır brushless sistem ile hatta son iki saatini 60cm'lik çok güçlü bir brushless motorla kullandım ve hala en ufak sorunu olmadı. Araç şu anda brushles sistem ve 3s lipo ile 72km/h yapıyor. Bu arada devamlı beraber kullandığımız hafif modlu bir tt01 sahibi bir arkadaşım var ve 9t ezrun gibi torku düşü bir sistem kullanmasına rağmen çıkan sorunlardan illalah dedi ve yeni bir şase almaya karar verdi. Bence tt01 mod'a değecek bir araç değil. Hazır para biriktirmişken bir ta05 alın da yaptığınız modun hakkını versin
    SERPENT TEAM DRIVER
    Sponsors: Serpent, 2-speed, Rudebits

Bende Tolga Abi gibi düşünüyorum...Maverickle başlayıp ta-05 gibi daha pro. araçlara geçebilirsiniz ama tt-01d ile çok güzel çalışmalar yapan insanlar var bunuda unutmamak lazım...
    Mert Özgür Aybek...

spinozaaaa sprint 2 sport drift al bir büyüğünün abinin vs kredi kartıyla al ama bir şekilde almanı tavsiye ediyorum indirim kuponum var fazladan yeni siperiş ettim bende bence kaçırma herşey dahil 230 dolar gibi bir fiyata geliyor ama yinede sen bilirsin tt-01 d al tabiki
    Lockerz Davetiyesi isteyen bana ulaşsın!
    Sprint 2 Sport Drift
    ----------------------->

Arkadaşlar birde işin şu boyutu var ona değinmek istiyorum tt01 i rtr olarak alamıcaksın sanırım ama strada tc yi rtr olarak alırsın Birde tt01 de yapacağın gerekli modlar strada da stok olarak mevcut Gerisi zaten görsel olarak kalıyor.

Spice Desire SRD-01
    3Racing Sakura D3 CS Sport
    Tamiya TT-01D 3Racing Conv. V2
    3Racing Sakura Zero S
    Nissan Silvia S14A/Nissan Silvia S13/Toyota Starlet KP61/BMW 320Si E90

yorumlar için tesekkürler şimdide strada kafama yatmaya başladı
    arkadaşlar ben 2 araç verdim gönül isterdi tabiki bir sprint 2 almak bir ta05 almak ama bütçe meselesi biraz bunu da düşünün derim
    biraz daha para biriktirmeyeceğim ne yazıkki
    bir soru daha stradanın drift videolarını izledim ama tt-01d gibi drift yapmıyor gibi geliyor bana :S

İzlediğin videolarda arabaların eşit olması şoförün aynı olması lazım birini yeni başlayan biri sürüyodur birini drift ustası sürüyodur biri mermerde sürüyodur biri asfaltta sürüyodur vs...
    Mert Özgür Aybek...

Para diyorsunda TT 01 e harcıycagın mod parçaları bedavamı gelcek Herkez tabiki o durumunu düşünüyordur burda yorumlarken konuyu..

KYOSHO DRX RALLY

Alıntı Typ_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para diyorsunda TT 01 e harcıycagın mod parçaları bedavamı gelcek Herkez tabiki o durumunu düşünüyordur burda yorumlarken konuyu..
    doğru söylüyorsun ama ben 2.el RTR olarak alıcam tt-01d seçersem mod parasını biriktirip biriktirip yavaş yavaş modlıyacam alıp direk full mod yapmıycam yani
    öğrenci işi ne yaparsın

Bence hiç mod. yapma Akif kardeşim ucuzundan bul bitane...Bi alü. şaft lastik kep sonra daha pro. bir şaseye geçiş yap...Tabiki bu benim düşüncem işin bide drift içinmi hız içinmi olayıda var...
    Mert Özgür Aybek...

ilerde (şu 3 yıl içinde başka bir araç almayı düşünmüyorum off-road dışında) belki daha pro bir şaseye geçerim bilmiyorum...yorumlardan sonra strada ağır basmaya başladı bari yedek parça satan yer varmı strada için istanbul avrupa yakasında?bu arada ilk yazıda da belirttiğim gibi drift için alıcam...

Kusura bakma görmemişim...Kadıköy tepenatülyusun karşısındaki mağazada (ismini biliyorsundur herhalde) bir kaç yedek parça var olmayan parçayıda istersenden getirtirler diye düşünüyorum...Stradayıda tt-01 kadar olmasada gerekli modlamaları yapabilirsin...
    Mert Özgür Aybek...

adını bilmiyorum o mağazanın google dan da baktım ama ya ben körüm ya da bulamadım yedek parça satan yer

mert abi özel mesaj için tesekkurler inceliyorum...

Ozaman bence sen direk Strada Tc al TT 01 den bence daha iyi. Modlama yapmana da gerek kalmaz şasesinde hemen moda harcıycağın parayıda biriktir pro bir araç için

KYOSHO DRX RALLY

Alıntı Typ_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozaman bence sen direk Strada Tc al TT 01 den bence daha iyi. Modlama yapmana da gerek kalmaz şasesinde hemen moda harcıycağın parayıda biriktir pro bir araç için
    pro bir araç düşünmüyorum şimdilik strada veya tt-01d işimi görür bence
    ama bir offroad düşüncem var belki onu uygularım mod parasıyla strada alırsam

Al stradayı durmadan yanla Akif yaa
    Mert Özgür Aybek...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)