Club Maverick Strada SC

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 3519
  •  » Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bu Sayfayı Paylaşın :

Toplam 3519 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 176 Sayfadan 12341651101 ... SonuncuSonuncu

Artik sayimiz forumda bir club acacak kadar var sanirim.
    R/C aleminin bu en ucuz fakat beklenenden cok daha yuksek performans veren offroad arabasinin Club basligini baslatmis bulunuyorum
    Hadi hayirli olsun

clubunuz hayırlı olsun

saol birader
    arkadaslar aklinizdaki gelistirmeleri buraya yazin
    brainstorm yapalim.

hayırlı olsun. iki güne aranızdayım inşallah (kargoda araç)

Alıntı dzexer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun. iki güne aranızdayım inşallah (kargoda araç)
    hayirli olsun

abi yeni gördüm.hemen geldim.bu arada adın neydi abi bilelimki öyle hitap edelim

erdem ben

selam arkadaşlar ben bugün bi arkadaşım için strada sc siparişi verdim bi kaç güne elimde olur sanırım
    RC TEAM 216
    O ŞİMDİ ASKER

iyi ki acmisiz su basligi

Clubunuz hayırlı olsun arkdaşlar birazda resim paylaşında ortalık renklensin Strada SC güzel , bir magazada incelemiştim slash yada blitz e göre lastikleri biraz küçük okadar boyut olarak söylüyorum ama blitz jant lastik takımı bence güzel olucaktır SC ye .
    Araçtan almak isteyenler bunlardanisitiyorum'da araç 268 tl.

KYOSHO DRX RALLY

http://www.youtube.com/watch?v=Pm0dHmqc3LI

"custom aluminium covered carbon chasis, Brushless system ESC 100A 6.5T motor. Akku lipo2S 50000mah."

iste yapmak istedigim tam olarak bu

sasiyi aluminyum ile kaplamak, salincaklari aluminyum ile degistirkem, 100A esc, ben 8.5 ya da 9t motor dusunuyorum ve 3 ya da 4s lipo (tabi esc de buna gore)
    Konu wassat tarafından (20-12-2010 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.

Alıntı Typ_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clubunuz hayırlı olsun arkdaşlar birazda resim paylaşında ortalık renklensin Strada SC güzel , bir magazada incelemiştim slash yada blitz e göre lastikleri biraz küçük okadar boyut olarak söylüyorum ama blitz jant lastik takımı bence güzel olucaktır SC ye .
    Araçtan almak isteyenler bunlardanisitiyorum'da araç 268 tl.
    ya bu işte çok kötü oldu bende en ucuz yerden aldığımı sanıyorum ürünü ya :s hb den aldım kargo dahil 293 liraya hemen iptal edemezmiyim acaba
    RC TEAM 216
    O ŞİMDİ ASKER

merhaba ben bahadır.bir sc kullanıcısı olarak clubümüz hayırlı olsun diyorum. erdem bende sana katılıyorum tamda yapmak istediklerim onlar.lipomu aldım 2s25c 5000mah simdi birtane hızlı şarj cihazı istiyorum .motorda yolda (Hobbywing EZRUN 60A-SL Brushless ESC + 8.5T 4000KV Motor ) ebaydanda lastik sipariş ettim hpı blitz lastikleri .hepsi gelince sıra salıncakları auminyuma çevirmeye gelecek .birde kepi boyamak istiyorum . sonrada makine efsane olacak ne dersiniz.

Grubunuz hayırlı olsun. Bende bu aracı almak istiyordum ancak son anda vazgeçip Hyper 10sc aldım. Umarım pişman olmam. Aracım henüz elime geçmedi

alü salıncaktan bahsediyorsunuz.satıldığı bir yer varmı acaba?yoksa sanayidemi yaptıracaksınız.

Vay şükür sonunda acıldı.Bizimde artık bir clupumuz var =) herkese hayırlı olsun.....
    MAVERICK STRADA SC

ben bulamadım yaptırmaya çalışıyorum.zaten yaptırırsam isteyen arkadaşlarlada paylaşabilirim

Arkdaşlar hala resim falan yok biraz zenginleştirin clubu

KYOSHO DRX RALLY

Uploaded with ImageShack.us

Belki fikir olur sizlere arkadaşlar.

KYOSHO DRX RALLY

Alıntı fantom76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ben bahadır.bir sc kullanıcısı olarak clubümüz hayırlı olsun diyorum. erdem bende sana katılıyorum tamda yapmak istediklerim onlar.lipomu aldım 2s25c 5000mah simdi birtane hızlı şarj cihazı istiyorum .motorda yolda (Hobbywing EZRUN 60A-SL Brushless ESC + 8.5T 4000KV Motor ) ebaydanda lastik sipariş ettim hpı blitz lastikleri .hepsi gelince sıra salıncakları auminyuma çevirmeye gelecek .birde kepi boyamak istiyorum . sonrada makine efsane olacak ne dersiniz.

yalniz hakkaten bizim istedigimiz modlarla maverick in bitek sasi si kaliyo ama ucak muh okuyan bi arkadas karbonfiber ile calismayi biliyo ve eger malzeme skintisi olmazsa ona bizim sasi den yaptirmayi da dusunuyorum
    yani sasi de orjinalinden degisio

Alıntı Typ_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Uploaded with ImageShack.us

Belki fikir olur sizlere arkadaşlar.

ben buna benzer biseyi yaptim ve su baslikta da anlattim
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...-Ic-Kep-Yapimi
    ve bence kesinlikle yapilmasi gereken bisey.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)