gs vision rtr çalýþmama problemi
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayýsý : 5
- » Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bu Sayfayý Paylaþýn :
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
-
18-09-2011 16:04 #1
dün aldýðým 1/10 gs vision pro rtr nýtrolu aracýn rodajýný aldýðým yer yaptý.
sonra 1 depo kullanabildim ve 2.depoda bidaha çalýþtýramadým tahminimce motoru boðdum.
eksozu kapatýp pull-startý çektim 5-6 kere sonra sonra açýp iki kere çektim bujiye elektirik vermeyi çalýþtýrdým ama olmuyor hiç biþekilde çalýþmýyor.
deneyimli arkadaþlarýn bilgisine ihtiyacým var
-
26-09-2011 03:21 #2
Buji isiticisinin sarzli olduguna emin ol. Bujiyi cikarip araci ters cevir pull startti bir kac kere cek amotordaki fazla yakiti at. Sonra bujiyi takip dene. Sorun ya bujide yada isiticidadir..
Ne mutlu Türküm diyenehttps://www.facebook.com/murats3nturk
M.K.Atatürk
-
27-09-2011 13:17 #3
Katýlýyorum, benzer problemlerimin hepsi buji ve buji ýsýtýcýsý kaynaklý oldu. Buji ýsýtýcýn kutudan çýkansa mutlaka yüksek kapasiteli þarjlý pil kullan ve pilin doluya yakýn olduðundan emin ol, (kullanýlmadýkça güçleri çok düþüyor), bujin yeni olduðu için bir problemi olduðunu sanmýyorum ama yedekte mutlaka buji bulundur. Hadi kolay gelsin
emre "moss eye" nergiz
-
28-09-2011 20:11 #4
dostum eðer araban boðulduðunu düþünüyosan pull start cidden çok sert gelir ve elin acý ýsýtýcýyý tutmakdan bi cok kere baþýma geldi ýsýtýcýyý sarja tak ýsýtýcýnýn ýþýðýný sönmesini bekleme sarj olunca sönmez bendeki sönmüyo 12 saat filan sarja tak bujinde bir sorun olduðunu düþünmüyorum daha yeni almýþýn ben 2-3 aydýr hiç buji deðiþtirmedim araban çalýþmadýmý götür aldýðýn yere muhakak bi ayarý kaçmýþdýr
-
13-05-2023 17:37 #5
Bilgi amaçlý
Böyle durumlarda bazen haddinden fazla yakýt karbüratörden motora dolar, motor bu yakýtý yakamaz, bujiyi çýkarýn aracý ters çevirin ve bir kaç kez pull startý çekip býrakýn, piston üzerindeki fazla yakýt dýþarý atýlmýþ olacaktýr, sonra bujiyi takýp egsozu týkayýn ve bir iki kez pul startý çekin yeni yakýt yanma bölmesine dolar ve tekrar ýsýtýcýyý takýp çalýþtýrmayý deneriniz.Rc4wd TF2 - Enroute Berg 2.2 MOA - Axial Wraith - Axial Ax10 - Hpi Baja 5b - Traxxas E-Revo - Traxxas E-Revo 1/16 - Mst Ms01D - Gs Vision Pro
Geprc Mark4 5" - Qav180 4" - X2 Elf 2"
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)