yardım edin

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 2
  •  » Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Sayfayı Paylaşın :

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

arkadaslar meraba..bundan 3 sene önce aldığım 15 lik acme yakıtlı arabam var öss ,vize final derken unuttum gitti tam 3-4 yıldır alıpta bakmadım.şimdi çalışmıyor.ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim

uzun yıllardır aracını çalıştırmamış arkadaşlar için öncelikle motorun iyi şekilde temizlenmesi lazım, mutlaka motor içerisinde bekleyen nitro yakıt kalıntılarını ve kurum olmuş pislikleri temizlenmelisiniz, motoru sökmeli ve piston-gömleği yerinden çıkarmadan içerisini temizlemelisiniz? piston ve gömlek biribirine alıştığı için zaruri olmadıkça yerinden sökülmesi tavsiye edilmez, motor arka kapağını sökerek alt iç kısmını temizlemeli ve üst soğutucuyu sökerek de pistonun üst kısmında oluşan tortuyu temizlemelisiniz, genelde wd40 ile temizleyin derler ama wd40 geride yağ bırakıyor birde onu temizlemek ile uğraşmayın,
    yakın zamanda böyle bir durum ile karşılaştım ve motoru temizleyip topladım bir kaç uğraşmada çalıştı şuan gayet sorunsuz çalışmaya başladı.
    Rc4wd TF2 - Enroute Berg 2.2 MOA - Axial Wraith - Axial Ax10 - Hpi Baja 5b - Traxxas E-Revo - Traxxas E-Revo 1/16 - Mst Ms01D - Gs Vision Pro
    Geprc Mark4 5" - Qav180 4" - X2 Elf 2"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)